By Kristian_5ojv1hj7 on 25th August

Man slår på Tv:n en eftermiddag och njuter av sitt favoritprogram. Efter ett tag blir det reklampaus och ens första instinkt är att ta upp mobilen, kolla mejlen, ta ett efterlängtat toalettbesök eller fylla på med mer snacks i skålen. Detta är inte en engångsföreteelse, och de flesta ägnar mestadels av reklamtiden till att göra annat medan de väntar på att favoritprogrammet ska börja igen. Även om man skulle uppmärksamma det som händer på skärmen och kanske till och med bli intresserad av en produkt finns det en stor risk att latheten tar över. Om man ska ta reda på mer om produkten måste man ju börja leta online, och inte har man den tiden när programmet snart börjar igen.

Hur ska man då egentligen locka kunder till att köpa ens produkt om de inte ens vill se på ens reklaminslag? Svaret är mycket enklare än många tror. Det första steget är att flytta till en plattform som alla i dagens samhälle använder: Internet. Därefter kan man ta det ett steg längre åt det rätta hållet och sikta in sig på en väldigt speciell sorts marknadsföring vid namn ”animerad reklamfilm”. Varför är dock de animerade reklamfilmerna ett sådant stabilt val och vad är skälen till att alltfler företag väljer att dra nytta av dem? Det här kan du läsa mer om nedan.

 

  1. Det perfekta marknadsföringssättet på den perfekta plattformen

 

Att befinna sig på internet gör allting mycket enklare. Med enbart ett par knapptryck kan man digitalt förflytta sig från en sida av internet till den andra. Detta är därför den perfekta platsen för att dela en animerad reklamfilm. Förutom det faktum att videon snabbt kan spridas till ett flertal sidor blir det även lättare för besökaren som redan befinner sig på produktens hemsida. Genom den animerade reklamfilmen kan man enkelt trycka på en direktlänk som leder en till den exakta platsen där man kan köpa produkten.

 

  1. Passande längd och innehåll

 

Skaparna av animerad reklamfilm har gjort ett förträffligt val när det kommer till längd och innehåll av filmen. Om man tar en tur över till en av reklamfilmernas skapare, http://animeradreklamfilm.com, kan man se att de flesta filmerna som beställs håller sig till omkring 30 sekunder. På så sätt får kunden ett smakprov på vad som väntar dem om de läser på mer om produkten. Tittaren känner sig inte avskräckt av att filmen är alltför lång, utan kan ta till sig all den information som presenteras i det mindre formatet.

 

  1. Ett imponerande lågt pris

 

Det är inte varje dag som man kan säga ”Wow, det är ju både billigt och högkvalitativt!”, men idag är en sådan dag. Vanligtvis behöver man enbart betala ett par tusenlappar för att få en helt unik animerad reklamfilm till sin sida som självfallet håller en hög standard.