By Kristian_5ojv1hj7 on 24th January

När det kommer till horoskop upptar det en enormt stor del av min tid. Det är mitt absolut största intresse och allt jag gör och ser andra göra härleder mig till horoskop och stjärntecken. Måndag och veckan har börjat. Först surfar jag in på mina favoritsidor om astrologibloggar, dagens horoskop och andra intressanta sidor. Därefter ser eller läser jag dagens nyheter. Ofta är det någon person som har gjort något stordåd eller ett brott. Nästan alltid kan jag känna mig till vilket stjärntecken personen i fråga hör till. Det är en märklig känsla men stämmer i princip alltid de gånger då jag har lyckats få reda på personens födelsedag och månad. Det är ju inte alltid som man kan få fram dessa uppgifter.

Senare på förmiddagen efter horoskop och nyhetsläsning beger jag mig till affären. Den ligger några kvarter bort så det tar en liten stund. Om det regnar tar jag buss 12. Den går ganska ofta och jag behöver bara åka två hållplatser, så det går också bra. Om jag promenerar passerar jag min favoritbutik. I den säljer de allt som har med horoskop och stjärntecken att göra. Massor, verkligen massor av böcker. Självklart finns alla stjärntecken i alla dess möjliga och omöjliga material och former. Det finns kuddar med stjärntecken. Även stenar och lampor i alla färger. Jag gillar en lampa som har namnet horoskop. Det är en lampa med skärm som snurrar. När den snurrar så visas alla stjärntecken som symboler ut i rummet runt och runt som en karusell. En otroligt fin lampa som jag bestämt mig för att någon gång i framtiden köpa. Den fina horoskoplampan hade passat på en pall i mitt vardagsrum. Där stod förut en krukväxt som nu är tom.

Jag går vidare mot mataffären och släpper dagens horoskop, stjärntecken och min favoritaffär. Inne i mataffären är det alltid mycket folk. Jag köper mest ekologiska varor och just den här butiken har bra utbud. Framme vid fruktdisken brukar jag studera folk. Där står en fisk, kan jag tänka. Horoskopet sitter etsat i mitt huvud och jag delar in de människor jag möter efter stjärntecken. Jag studerar vidare. Någon står och velar mellan att välja äpple eller päron. Ska jag ta just det äpplet eller är det andra bättre kan jag se personen tänka. Typisk våg. Horoskopet säger en lite velig person. Någon som behöver hjälp att fatta beslut.

Vidare i affären rusar en vädur fram. Han välter ner några saker, men skojar snabbt bort det. Han skyller på att man har ställt varorna fel. Så kan de ju inte stå. Då får butiken skylla sig själv om man välter ner dem. Väl framme i kassan hamnar jag bakom en oxe. I vårt horoskop säger det mig att personen måste vara oxe. Han får inte tummarna loss att göra vad han ska. Packa upp sina varor, betala och sedan lämna plats till nästa. Oxen tar sin tid. Som ni hör har jag mitt horoskop med mig hela tiden. Just idag på vägen hem gick jag faktiskt in och köpte horoskoplampan. Ni kan tro att den passade bra på pallen i mitt vardagsrum.