By Kristian_5ojv1hj7 on 2nd February

Dessa hängande plastridåer är prisvärda och enkla lösningar för en enklare och renare arbetsmiljö. Inom verkstäder och industrier krävs flexibla områden där man kan röra sig enkelt utan att besväras av portar och hinder. Med hjälp av plastridåer tar ni er enkelt fram på arbetsplatsen, samtidigt som ni bevarar en fräsch arbetsmiljö. Med tjocka gummidelar hängandes omlott sluter sig en effektiv skyddsvägg som är lätt att ta sig förbi i ett vanligt arbetsflöde i vardagen. Med hjälp av den isolerande förmågan sparar du även mycket energi på att separera de eventuella olika rumstemperaturerna mer effektivt. Fördelen med plastridåer är att dess form och uppbyggnad är flexibel på varje nivå. Det är ett billigt sätt att skaffa dig en skräddarsydd lösning för just din arbetsplats. Ridåerna är gjorda av material som klarar av hög belastning varje dag och du kan se fram emot en långvarig nytta.

Stäng ute besvär

Med plastridåer stänger du omedelbart ute eventuella luftdrag som kan påverka arbetsflödet. Likaså så hålls värme, damm och ljud ute. Med rätt val av plastridåer skyddas även starka svetsljus.

Användningsområden

Typiska användningsområden för ridåer i plast är exempelvis

  • Stall
  • Lager
  • Kylrum
  • Livsmedelsbutiker
  • Industriområden

Genom att tillämpa plastridåer i stall, kylrum och andra utrymmen där luftutrymmen skall separeras på ett effektivt sätt, så undviker du att kyla och värme tränger in eller ut mellan olika rum. Det är den mest effektiva avskärmningen till ett bra pris och håller dessutom nästan för evigt. Ibland kallas de även för köldridå, för sin otroliga förmåga att hålla ett rum tempererat utan riktiga dörrar. Med ett tåligt gummimaterial som inte påverkas av kyla eller värme, ger det även en bra isolering i detta avseende.

Plastridåer för dig

Oavsett vad du behöver plastridåer för, så kan du hitta rätt för dig. Osäker på vad dina behöv kräver? Fråga helt enkelt din återförsäljare och du hittar snart rätt. Med olika längder, breddar, tjocklekar så blir måtten inga problem. Med rätt färg eller transparent så kan du även skärma av ljus. Mycket ljud som tränger ut från rummet? Se till att ditt val även isolerar ljud till den utsträckning du önskar. En eller flera plastridåer är en billig investering för att göra dina anställdas arbetsdag smidigare och enklare. Dessutom sparar du energi på att avgränsa temperaturer. Handlar du med livsmedel är detta en självklarhet i kylutrymmen och andra avdelningar. Sök i sortimentet för ditt val.