By Kristian_5ojv1hj7 on 17th September

Är du ofta ute och festar? Vill du gärna kunna stjäla rampljuset och synas lite mer? Vem vill inte det? Det finns många metoder som man kan använda sig av om man vill kunna bli festens mittpunkt. Raggningsrepliker, gåtor och roliga skämt är bara ett par exempel på bra och effektiva knep som du kan använda för att bli mer sedd på dina fester. Här kommer lite mer information om de olika knepen.

Underskatta inte ett bra skämt

Om man ofta kan bjuda på ett gott skratt, ligger man riktigt högt på de flestas listor. Den som alltid kommer med ett riktigt roligt skämt brukar vara den som man vill hänga med extra mycket på festen. Du har säkert tänkt på det själv någon gång. Man ska aldrig underskatta ett bra skämt. Skämt passar vid alla tillfällen och på alla typer av fester.

 

Skämt är en av de mest effektiva isbrytarna som finns. Om du känner att du har svårt att prata med nya människor, ska du verkligen prova att starta en konversation med ett roligt skämt. Humor är något som de allra flesta medgäster sätter pris på.

 

Klura ut svåra gåtor

Att klura på svåra gåtor tillsammans med andra gäster på festen kan faktiskt bli riktigt roligt. Antingen förbereder du som gäst dina egna gåtor som du ger till de andra på festen, eller så ber du värden att förbereda några lite i förväg. Att lösa gåtor tillsammans kan stärka vänskapsbanden och få er att lära känna varandra bättre. Detta knep används riktigt ofta som team building-övningar på till exempel firmafester eller liknande tillställningar.

Om du aldrig har testat att använda dig av gåtor på fester, ska du verkligen ge det en ärlig chans. Om du inte vill komma på dina egna gåtor, tipsa någon annan istället. Det finns alltid någon som kan använda sig av detta knep.

Ragga med bra repliker

I vissa fall festar man för att kunna få tag i en partner. Då är det verkligen extra viktigt att synas lite mer. Man vill ju visa sig så spännande som möjligt för att väcka intresse hos potentiella partners. När man har hittat någon eller några som verkar intressanta, kan man testa olika raggningsrepliker. Just raggningsrepliker kan vara lite svåra att använda i vissa fall. Alla uppskattar ju inte de repliker som är mer rakt på. Prova dem lite försiktigt i början och känn efter hu stämningen känns.